Michael van Leeuwen

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 juni 2020

Functie en inhoud:
Mijn functie is jr. engineer. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met het ontwerpen en uitwerken van sleufloze kruisingen maar ook kabel ofwel leidingtracés.span>

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
De variatie van de werkzaamheden maakt dat ik elke dag wat extra leer. Daarnaast hebben we een jong en gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat.

Wat is jouw ambitie:
Op de korte termijn is dat zoveel mogelijk kennis vergaren op het gebied van ondergrondse infra. Op langere termijn wil ik doorgroeien tot sr. engineer met daarnaast een stukje projectbegeleiding.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik in korte tijd mijn draai heb kunnen vinden bij ATRON-Engineering B.V.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Ik kan slecht stil zitten dus op mijn vrije dag ben ik graag met mijn huis of auto bezig. Ook ga ik regelmatig met mijn vriendin of de vriendengroep een dagje uit.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven